OI Ljubljana
Eng

Cepljenje v ginekologiji

17. 12. 2020 15:00 - 17:30

Lokacija: Virtualno srečanje

Predavatelj: Različni predavatelji

Organizator: ZGO, OIL, UKC LJ, UKC MB

Kontaktna oseba: Mojca Florjančič

Cepljenje je enostaven, varen in najučinkovitejši ukrep za zaščito pred nekaterimi nalezljivimi boleznimi. Ne ščiti le cepljenih posameznikov, temveč z zmanjševanjem širjenja bolezni tudi druge. V zadnjih desetletjih je bilo s cepljenjem preprečenih več smrti kot s katerimkoli drugim javnozdravstvenim ukrepom. Pomembno je, da se za cepljenje odločamo na osnovi dejstev. Zato smo se odločili, da v četrtek, 17.12.2020, organiziramo virtualni izobraževalni dogodek »Cepljenje v ginekologiji«.

Dogodek bomo organizirali Združenje za ginekološko onkologijo, kolposkopijo in cervikalno patologijo - SZD, Državni program ZORA - Onkološki inštitut Ljubljana, KOG Ginekološka klinika Ljubljana, Katedra za ginekologijo in porodništvo MF UL, Klinika za ginekologijo in perinatologijo, UKC Maribor. Predstavili vam bomo cepljenja v nosečnosti (proti gripi in oslovskemu kašlju), najnovejše podatke in objave o cepljenju proti HPV, ter spregovorili o zelo aktualni temi: o bolezni COVID-19 pri nosečnicah in o prihajajočem cepljenju proti bolezni COVID-19.

Prijava je enostavna, samo elektronska, preko spletne strani ZORA.

Kreditne točke za zdravnike in medicinske sestre bodo zagotovljene. Dodatne informacije dobite pri Mojci Florjančič. Pišite ji na e-naslov zora@onko-i.si ali na telefonski številki 01/587-95-76.

Kotizacije NI.

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava