OI Ljubljana
Eng

Pregled in novosti v onkologiji

26. 11. 2021 08:00 - 15:00

Lokacija: Spletno izobraževanje

Predavatelj: Več predavateljev

Organizator: Združenje za radioterapijo in onkologijo SZD

Kontaktna oseba: radioterapija@onko-i.si

V petek, 26.11.2021, vas vljudno vabimo na e-strokovno srečanje "Pregled in novosti v onkologiji", ki ga organizira Združenje za radioterapijo in onkologijo pri Slovenskem zdravniškem društvu. Namen strokovnega srečanja je seznanitev z nekaterimi novostmi in dilemami s področja zdravljenja onkoloških bolnikov. V klinične debate različnih področij onkologije bomo vključili tako radioterapevte, kirurge in interniste onkologe, ki bodo predstavili svoj vidik za oziroma proti določenemu zdravljenju.

Strokovno srečanje bo potekalo v obliki spletnega seminarja in bo namenjeno zdravnikom specialistom in specializantom onkologije z radioterapijo, internistične onkologije, kirurgije, interne medicine ter vsem, ki jih to področje zanima.

Prijavite se lahko na naslednji povezavi: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_iqOLyq9DTRiF8babGyWbjg

Po registraciji boste prejeli potrditveno sporočilo in povezavo na spletno srečanje. Program je v priponki. Zdravniška zbornica bo za udeležbo na seminarju podelila 5,5 kreditnih točk. Po dogodku boste na vaš e-naslov prejeli e-potrdilo o udeležbi in povezavo do zbornika ter anketo. Kotizacije ni.

Veselimo se srečanja z vami!

Združenje za radioterapijo in onkologijo pri Slovenskem zdravniškem društvu

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava