OI Ljubljana
Eng

Strokovni simpozij Rak nosu in obnosnih votlin

6. 12. 2024 08:00 - 15:30

Lokacija: Onkološki inštitut Ljubljana, stavba C/p, predavalnica

Organizator: Onkološki inštitut Ljubljana

Kontaktna oseba: Primož Strojan

V petek, 6. 12. 2024, bo na Onkološkem inštitutu v veliki predavalnici stavbe C potekal enodnevni strokovni simpozij »Rak nosu in obnosnih votlin«, prvi simpozij v Sloveniji namenjen te vrsti raka.

Prireditev je namenjena otorinolaringologom, internističnim onkologom, onkologom radioterapevtom, nevrokirurgom, maksilofacialnim kirurgom, patologom, radiologom, okulistom, zdravnikom družinske medicine, stomatologom, specializantom vseh navedenih medicinskih specialnosti, študentom splošne in dentalne medicine ter medicinskim sestram/zdravstvenim tehnikom v hospitalni in patronažni zdravstveni negi, da pridobijo znanje o najnovejših dognanjih iz področja obravnave raka nosu in obnosnih votlin.

Predstavljen bo tudi pomen multidisciplinarne obravnave raka nosu in obnosnih votlin ter domače in tuje izkušnje obravnave. Predavatelji so člani in sodelavci multidisciplinarnega tima za obravnavo raka nosu in obnosnih iz UKC Ljubljana in Onkološkega inštituta.

Organizatorji prireditve so: Klinika za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo, UKC Ljubljana, Onkološki inštitut Ljubljana, Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani in Sekcija za internistično onkologijo ter Združenje za radioterapijo in onkologijo pri Slovenskem zdravniškem društvu.

Vsak udeleženec bo prejel e-zbornik.

Prijave sprejemamo do srede, 4. 12. 2024, preko prijavnega obrazca na povezavi: www.1ka.si/a/f6872e17 

Kotizacije NI.

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava