OI Ljubljana
Eng

Šola za paliativno oskrbo bolnika ob koncu življenja

Onkološki inštitut Ljubljana, Katedra za onkologijo in radioterapijo, Zveza društev onkoloških bolnikov in Kancerološko združenje SZD organizirajo Šolo za paliativno oskrbo bolnika ob koncu življenja. Šola bo potekala 7. in 8. marca 2008 v veliki predavalnici v pritličju stavbe C na Onkološkem inštitutu Ljubljana, vodila pa jo bo prim. Jožica Červek, dr. med.

Šola je namenjena vsem zdravnikom in medicinskim sestram. Kotizacije ni, vendar je število udeležencev omejeno na 40, zato je prijava obvezna. Prijavo, ki naj vsebuje točen naslov, pošljite Nives Turk, dipl. upr. org., Enota za raziskovalno in izobraževalno dejavnost, Onkološki inštitut Ljubljana, Zaloška cesta 2, 1000 Ljubljana, telefon 01 5879 641, faks 01 5879 495, e-naslov: nturk@onko-i.si, ki vam je na voljo tudi za dodatne informacije. Za prijavo lahko uporabite Enotno prijavnico za udeležbo na zdravniških srečanjih, objavljeno v reviji ISIS.

Udeleženci bodo prejeli potrdilo o udeležbi, ki se bo upoštevalo za podaljšanje licence, in slovenski prevod priročnika za paliativno oskrbo.

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava