OI Ljubljana
Eng

Pohvale naših bolnikov

Na tem mestu najdete pohvale in zahvale naših bolnikov, študentov, sorodnikov iz leta 2021.

Številni pohvalijo zaposlene ustno, nekateri pa svoje misli raje zapišejo. Pohvale, ki smo jih v letu 2021 prejmeli na e-naslov: pohvale.pritozbe@onko-i.si, preko anonimnega spletnega obrazca in pohvale, ki so bile zapisane v Knjigi vtisov (nahajajo se na različnih oddelkih), si lahko preberete spodaj. Hvaležni in veseli smo za vsako pohvalo, ki jo prejmemo.


Vsem najlepša hvala za trud, ki ste ga imeli z mamo. Želim vam na poti življenja veliko zdravja, veselja in pa sreče. Prazniki, ki so pred nami vam želim enako, pa Srečno 2022.
Če sem bila kaj nerodna mi oprostite. Dr. Žumer Barbari pa trikrat Hvala. Srečno! 17. 12. 2021


Vsemu ZLATEMU osebju na D1 in dr. Južnič, želim vam reči hvala, a včasih je hvaležnost težko izraziti z eno samo besedo.
Hvala za vso podporo in nesebično pomoč, neizmerno potrpežljivost in odgovore na vsa moja vprašanja, prijaznost in vselej toplo besedo, ko sem jo najbolj potrebovala.
Kljub šokantni diagnozi in precej dolgemu in napornemu zdravljenju, sem od samega začetka, brez izjeme, vedno vedela, da sem v najboljših rokah in da resnično lahko računam na vse vas.
Čeprav me je bilo na smrt strah bolnice in groza kemoterapij, so mi vaša srčnost, predanost, ljubeznivost in dobra volja resnično olajšali zdravljenje in polepšali bivanje v  bolnišnici.
To je nekaj neprecenljivega, še posebej, ko se človek sooča s strahom, obupom in bolečino in bi včasih najraje kar odnehal.
Z besedami ne znam opisati, kako pomembno je to za nekoga, ki se bori tako s fizičnim kot tudi s psihičnim zdravjem.
Ne samo, da pomeni veliko; pomeni VSE. Zato še enkrat, VSEM SKUPAJ iz srca HVALA za vse in hvala, ker ste.
Topel in prisrčen pozdrav, VM, november 2021


Pozdrav!
Rada bi podelila zahvalo. Danes nam tega primanjkuje. Namreč lažje je kritizirati, kot pa pohvaliti.
Zahvala za prijazno, vestno delo gre vsem v »kontejnerju« za odvzem brisa.
Lepo so organizirani, topli na sprejemu in profesionalni.
Še posebej bi pohvalila delo Jana Zalar za odvzem brisa. Namen in način odvzema lepo obrazloži in odvzem brisa izvede zelo z občutkom, počasi in nežno. Je človek s srcem in na pravem mestu.
Lep pozdrav, ZK, november, 2021


Spoštovani!
Ob zaključenem procesu zdravljenja na Onkološkem inštitutu, ki sem ga pričela v mesecu novembru 2020, želim izraziti pohvalo in zahvalo vašim sodelavcem, v prvi vrsti tistim, s katerimi sem imela več stikov (ambulantama dr. Dushana Mangaroskega in dr. Marka Hočevarja, kirurškemu oddelku v 4. nadstropju, oddelkoma kemoterapije, ekipi obsevalnega aparata št. 3, gospe Zlatki Mavrič), pa tudi vsem ostalim. 
Kljub temu, da je trenutno obdobje za zaposlene v zdravstvenih ustanovah še bolj naporno in stresno kot običajno, sama nikoli nisem čutila, da bi bila zaradi tega obravnavana kaj slabše ali počasneje, kot bi bila v običajnih razmerah. Z organizacijo dela, odnosom osebja, načinom komunikacije in obveščanja sem bila kot uporabnica vaših storitev zelo zadovoljna. Vse od prvega obiska dalje sem se kljub neprijetni diagnozi počutila varno in spoštovano, vaši sodelavci pa so z izjemnim sočutjem, strokovnostjo in prijaznostjo celotno obdobje zdravljenja zelo lepo skrbeli za to, da je vse potekalo tako, kot mora. Želim si, da bi na tak način delovali tudi v prihodnje. 
Vsem vam želim uspešno soočanje z izzivi, s katerimi se srečujete pri delu, in dobre rezultate, ki bodo izpopolnili tako vas, kot tudi vaše uporabnike. 
S spoštovanjem, SV, november 2021


Draga sestra Katarina!
Niti v najstrašnejših sanjah si ne bi predstavljala, da bom več kot tri mesece, vsak dan, hodila k svoji hudo bolni mami, zamišljenega obraza, sklonjene glave, solznih oči, čakajoč dobre novice, boljši jutri.
Zdaj ko gre mami končno domov, upajoč, da ji je prijazna usoda dala novo priložnost za življenje, bi vam rada povedala, kamo veliko je v dneh negotovosti in brezupa pomenil vaš prijazen nasmeh, pogled v oči in zamah z roko, da smem naprej. Razumem, da živimo v težkih časih, polnih pravil in omejitev, zato je še toliko bolj dragoceno, da znate človeško reagirati in dati pacientom in svojcem vedeti, da v njih vidite ljudi.
Ohranite to svojo iskreno iskrivost in vse dobro želim. Iz srca hvala.
BG (in njena mami Katarina), december 2021


Spoštovana ekipa (TRT, Aparat 3), rada bi se zahvalila za vašo profesionalnost in prijazen pristop do pacientov, empatijo, ki jo človek začuti, ko je v stiski. 
Hvala vam in še veliko let uspešnega dela! S. D., 19. 4. 2021

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava