OI Ljubljana
Eng

Pohvale naših bolnikov

Na tem mestu objavljamo aktualne pohvale in zahvale naših bolnikov, študentov, sorodnikov.

Številni pohvalijo zaposlene ustno, nekateri pa svoje misli raje zapišejo. Pohvale, ki jih prejmemo na e-naslov: pohvale.pritozbe@onko-i.si, preko anonimnega spletnega obrazca in pohvale, ki so zapisane v Knjigi vtisov (nahajajo se na različnih oddelkih), si lahko preberete spodaj. Hvaležni in veseli smo za vsako pohvalo, ki jo prejmemo.


Spoštovani doc. dr. Andraž Perhavec! V svojem imenu in imenu najinih otrok in vnukov se Vam najlepše zahvaljujem, da ste rešili mojo ženo, našo mamo in babico. Hvala vam za vašo strokovnost in izjemen človeški in razumevajoč odnos do moje žene. V današnjem odtujenem in materialističnem svetu je vaša strokovnost in človeška toplina neprecenljive vrednosti. HVALA!
Hvaležni mož E. A.,
Sem sem prišla v prave roke na zdravljenje raka. Sem zelo zadovoljna z osebjem, s sestrami negovalkami in z zdravniki, ki jim zaupam moje zdravljenje. S spoštovanjem se zahvaljujem za tak lep sprejem, čeprav sem malo sitna (ne preveč) in se trudim biti pridna. Prisrčna hvala vsem sestram in fantom ter zdravnici in zdravnikom.
A. J.,
Draga ekipa oddelka za klinično prehrano! Rad bi se vam zahvalil za zdravstveno in osebno oskrbo, ki sem je bil deležen med svojim bivanjem na vašem oddelku. Kljub okoliščinam je bil obisk presenetljivo prijeten. Iskreno se vam zahvaljujem! 
Ž. N. D.,
Hvaležno se zahvaljujemo vsemu osebju, še posebno dr. Dobnikarjevi za trud za našo sestro. Hvaležne sestre!
/,
Spoštovani! Po operaciji malignega melanoma  v zadnjih dneh preteklega leta ter nadaljnji zdajšnji postoperativni obravnavi na OI LJ se želim s tem elektronskim sporočilom iskreno zahvaliti zdravstvenemu osebju Onkološkega inštituta na kirurških oddelkih E ter še posebej specialistu kirurgu doc. dr. Roku Petriču, dr. med.,  za strokovno obravnavo ter nadvse prijazen in človeško topel odnos do pacienta.  Ob podobnih zdravstvenih stanjih in zelo zahtevnih razmerah zaradi covid-19, je zgoraj navedeno za pacienta in njegovo zaupanje zdravstvenemu osebju ter zdravniku, neprecenljive vrednosti. Zato samo še enkrat: HVALA !"
A. B.,

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava