OI Ljubljana
Eng

Pravna obvestila

Varovanje zasebnosti

Onkološki inštitut Ljubljana se zavezuje, da bo varoval zaupnost podatkov (zasebnost) svojih uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja, zato Onkološki inštitut Ljubljana ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Prav tako si pridržujemo pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. Onkološki inštitut Ljubljana bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati njihovo ažurnost in točnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Onkološki inštitut Ljubljana si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

Avtorske pravice

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Lahko se jih reproducira izključno v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir naveden Onkološki inštitut Ljubljana (kopiranje, reprodukcija, objava, download, prenos).

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava