OI Ljubljana
Eng

Multidisciplinarna obravnava bolnika z rakom sečnega mehurja - kje so možnosti izboljšanja?

18. 04. 2019 14:30 - 19:00

Lokacija: Onkološki inštitut Ljubljana, stavba C/p, predavalnica

Predavatelj: Različni predavatelji

Organizator: Sekcija za internistično onkologijo pri SZD in Onkološki inštitut Ljubljana (Sektor za internistično onkologijo)

Kontaktna oseba: zvukmirovic@onko-i.si

Vljudno vabljeni v četrtek, 18. aprila 2019, ob 14.30 uri v predavalnico stavbe C na strokovno srečanje »MULTIDISCIPLINARNA OBRAVNAVA BOLNIKA Z RAKOM SEČNEGA MEHURJA - KJE SO MOŽNOSTI IZBOLJŠANJA?« Namen srečanja je predstavitev standardne dobre klinične prakse pri obravnavi bolnikov z rakom urotelnega trakta s strani vseh članov multidisciplinarnega tima. Zaradi narave bolezni, ki je hitro napredujoča, je zelo pomembno, da je obravnava teh bolnikov hitra in strokovno utemeljena. Sledila bo predstavitev 6 kliničnih primerov na multidisciplinarnem konziliju, pri katerih obravnava bodisi na konziliju ali v klinični praksi ni bila optimalna in seveda obstaja možnost izboljšanja le-te. Na konziliju bodo sodelovali radioterapevt, urolog, internist onkolog ter radiolog. V zaključku bodo predstavljena nekatera priporočila za nadaljnje delo konzilija za bolnike z urotelnim rakom.

Srečanje je primerno za vse zdravnike, ki obravnavajo bolnike z urotelnim rakom: specialisti in specializanti urologije, internistične onkologije, radioterapije in radiologije.

Kreditne točke so v postopku pridobivanja.

Prijave za udeležbo na dogodku sporočite do torka, 16.4.2019, na elektronski naslov:  zvukmirovic@onko-i.si.

Program srečanja je v priponki. Vabljeni, da se srečanja udeležite.

Kotizacije NI.

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava