OI Ljubljana
Eng

Splošne donacije

Zahvaljujemo se vsem donatorjem, ki nam pomagajo opremljati inštitut, izboljševati oskrbo in nego naših bolnikov ter podpirajo izobraževalno in raziskovalno dejavnost.

Kako donirati?

Pravne osebe lahko donirate z donacijsko pogodbo.
Fizične osebe lahko donirate z nakazilom na transakcijski račun:

  • za opremo: SI 56 01100-6030277797 s sklicem na št. SI 00 932004 in kodo namena OTHR
  • namesto vencev: SI 56 01100-6030277797 s sklicem na št.:SI 00 9320010 in kodo namena OTHR

Če želite darovati za poseben namen, so Vam dodatne informacije na voljo prek telefona ali elektronske pošte:

T: +386 1 5879 129; 
E: bpeterca@onko-i.si

Donacije COVID - 19

Onkološki inštitut Ljubljana tudi v trenutni epidemiološki situaciji skladno z navodili države in stroke nadaljuje s specifičnim onkološkim zdravljenjem slovenskih bolnikov z rakom, saj narava bolezni ne dopušča prekinitve zdravljenja ali daljše preložitve. 

Za pomoč pri zagotavljanju nujne zaščitne opreme in drugega materiala se zahvaljujemo vsem donatorjem, ki nam pomagajo, da kljub pomanjkanju zaščitne opreme, še vedno sledimo strokovnim zahtevam varne obravnave bolnikov in zaščite zaposlenih. Prav tako se iskreno zahvaljujemo donatorjem, ki se z donacijo malic spomnijo na naše zaposlene.

Na pomoč so nam priskočili: Avto Center Jereb, Dechatlon, Intersport ISI, Angiomedic, trgovina in storitve, vzgojiteljice iz vrtcev v ljubljanski regiji, ki so pomagale pri šivanju mask, Roche, Roto, Butan plin, Nescafe, Lek, modne oblikovalke, kostumografke in šivilje, združene v projektu "Mask_sign", Medias International, Termit, Cosylab,  Interpart, Servier Pharma, Better, programska oprema, Sensilab, Merc Sharp & Dohme, KIMI, Sanolabor, Pharmamed-Mado, Astellas Pharma, Inkubator Savinjske regije, Pfizer, Merck, BARTOG Trebnje, VONPHARMA SI, TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije, ALPE-PANON d.o.o.; McDonald's DL, Nova Ljubljanska banka, Nestlé, Bimedia, ECOLAB, VALBA, Saval Aleš Avsenek, BTS COMPANY, Jure Bedenk, FOKAB.

Predlog za donacijo zaščitne opreme ali materiala lahko pošljete na e-naslov: GenDir@onko-i.si.

Za vašo pripravljenost pomagati, se vam že vnaprej zahvaljujemo.

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava