OI Ljubljana
Eng

Pohvale naših bolnikov

Na tem mestu objavljamo aktualne pohvale in zahvale naših bolnikov, študentov, sorodnikov.

Številni pohvalijo zaposlene ustno, nekateri pa svoje misli raje zapišejo. Pohvale, ki jih prejmemo na e-naslov: pohvale.pritozbe@onko-i.si, preko anonimnega spletnega obrazca in pohvale, ki so zapisane v Knjigi vtisov (nahajajo se na različnih oddelkih), si lahko preberete spodaj. Hvaležni in veseli smo za vsako pohvalo, ki jo prejmemo.


Pozdravljeni, včeraj smo z družino imeli genetski posvet pri dr. Ani Blatnik, ki si je za nas vzela čas, nam na razumljiv način razložila rezultate in nadaljnje možnosti zdravljenja, predvsem pa nam je tekom celotnega pogovora izkazala veliko mero empatije ter pogovor izvedla na izjemno senzibilen, strokoven in prijazen način. Čudovita zdravnica in ostalo osebje. Hvala vam, vse pohvale za vaše delo! 
N. N. ,
Po vnovičnem rojstvu v snežno belih rjuhah biti živ, gledati sonce in modro nebo ter biti deležen ne le vrhunske, ampak tudi nadvse prijazne, tako rekoč rajske oskrbe... 1000x hvala.
A. A.,
Spoštovano osebje, pošiljam vam lepe pozdrave iz otoka Brača, kjer vsak dan veliko plavam in hodim. Pred dvema letoma ste mi rešili življenje! 44 dni sem bil v komi. HVALA VSEM!    
V. D. P.,
Pozdravljeni, rada bi se zahvalila celotnemu timu na oddelku H1. Iskrena hvala za vso pomoč, dobro voljo, optimizem in toleriranje v težkih dneh. Hvala za res dobro oskrbo, ki ste jo opravljali z veseljem in dobro voljo. Zahvaljujem se vam iz vsega srca za prijaznost in potrpežljivost ter vdanost svojemu poklicu. Glede na to, da sem na oddelku H1 ležala približno14 dni, je bilo kljub težki situaciji prijetno ležati in se zdraviti, saj je bil celoten tim prijazen, nasmejan in vsak dan dobre volje. Nikoli nisem videla jeznega obraza, le strogo profesionalnost. Ko enkrat pristanemo na takem oddelku, vidimo, kaj pomeni zdravje in kaj pomeni medicinsko osebje. Štirinajst dni sem preživela na oddelku H1 in vse dni sem od vsakega posameznika čutila toplino in spoštovanje. Ganilo me je spoznanje, da dejansko delate v dobrobit pacientov.  Pohvala gre celotnemu timu z zdravnico dr. Mirjano Pavlovo Bojadžiski, ki mi je od prvega dne stala ob strani, nudila pomoč in naredila vse, da se je moje zdravstveno stanje izboljšalo. Imela je prijazen in profesionalni odnos. Ko si res na tleh, ti pade pozitiva in je ne moreš najti, se pojavi dr. Pavlova. HVALA VAM. Navsezadnje bi želela izpostaviti Dobrinko, Ksenjo, Karmen, Almo, Sanjo in Emila. Prepričana sem, da sem koga pozabila, vendar naj to ne vpliva na mojo zahvalo vsem. Glede na to, da se še vračam na oddelek H1 in sem veliko v kontaktu s sestro Mojco Imperl, gre pohvala tudi njej, saj je kljub obilici dela vedno nasmejana, posluša paciente, kaj potrebujejo in jim nudi strokovno pomoč po najboljših močeh. Seveda tudi sestra Larisa Treven. Hvala vama! Tim na oddelku H1, zahvaljujem se vam za odlično in profesionalno oskrbo, ki sem jo bila deležna na vašem oddelku. Vi ste bili moji ANGELI v najtežjih trenutkih. HVALA VAM!!!!!  
J. P. ,
Hvala vsem za skrb in profesionalen ter človeški odnos do pacientov, ki so vam zaupani. V imenu celotne družine,
B. R. ,
Iskrena hvala celotnemu osebju na OI in dr. Eriku Breclju. Hvala za izjemno prijaznost. 
J. P.,
Pozdravljeni, rada bi se celotnemu timu na oddelku H1 iskreno zahvalila za vso pomoč, dobro voljo, optimizem in toleriranje v težkih dneh. Mama, sicer pokojna od 20. 6. 2023, vas je samo hvalila in bila zelo navdušena nad vašim človeškim pristopom. Res se vam iskreno zahvaljujem tako za sočutno skrb do mame kot tudi korekten odnos do nas svojcev. Ste ljudje na mestu in izbrali ste poklic, ki je izredno težek, vendar ga opravljate z vsem srcem in željo po pomoči bolnikom, za kar si zaslužite vse pohvale. Veliko ljudi premalo ceni vašo doprinos - vendar bistveno je, da se cenite sami in to kar delate, delate s srcem, kar je spoštovanja vredno. Pohvala gre absolutno celotnemu timu z zdravnikom dr. Mangaroskim, a navsezadnje bi želela izpostaviti Sanjo M., ker toliko pomoči, ki sem je bila jaz iz njene strani deležna, si lahko človek v teh težkih dneh samo želi. Mami je vedno omenjala poleg Sanje tudi Emila, Dobrinko, Ksenjo, Karmen in Almo. Prepričana sem, da sem na koga pozabila, vendar naj to ne vpliva na mojo zahvalo vsem. Želim vam obilo zdravja, čim manj stresa in obilico dobre volje.  
M. P. ,
Zahvaljujem se presejalnemu programu DORA za zgodnje odkritje moje diagnoze. Zahvaljujem se tudi celotni ekipi OI (Dr. Petrič, dr. Golo, medicinskim sestram, oddelku TRT za obsevanje, za zdravljenje, ažurnost, nemoten potek zdravljenja, prijaznost). Uspešno še naprej.   
S. T. ,
Pohvala gospe Ani Adrijani v sprejemni pisarni. Pred kratkim sem bila naročena na kontrolo in nisem imela ustrezne napotnice. Ga. Ana Adrijana se je zelo trudila zadevo rešiti, da moj obisk ne bil zaman. Nemudoma se je povezala s strokovnim osebjem in se dogovorila za novo možnost. Skratka, neizmerno sem ji hvaležna, ker me je pomirila in uredila zadevo.   
N. N.,
Pohvala lekarni, ker zmeraj pravočasno pripravi mojo terapijo.  
J. L.,

Arhiv pohval

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava