OI Ljubljana
Eng

Šola rakov glave in vratu

1. 12. 2023 08:00 - 16:00

Lokacija: Onkološki inštitut Ljubljana, stavba C/p, predavalnica

Predavatelj: Različni predavatelji

Organizator: Onkološki inštitut Ljubljana, Združenje za radioterapijo in onkologijo in Sekcija za internistično onkologijo pri Slovenskem zdravniškem društvu ter Katedra za onkologijo Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani

Kontaktna oseba: ga. Tanja Kavčič

Obveščamo vas, da bo v petek, 1. 12. 2023, na Onkološkem inštitutu v Ljubljani v veliki predavalnici stavbe C potekal enodnevni strokovni seminar Šola rakov glave in vratu, že drugi po vrsti.

Prireditev je namenjena zdravnikom družinske medicine, stomatologom, medicinskim sestram/zdravstvenim tehnikom v hospitalni in patronažni zdravstveni negi, otorinolaringologom, maksilofacialnim kirurgom in specializantom različnih strok s področja onkologije, da poglobijo svoje znanje o tumorjih ustne votline, žrela, grla, nosne votline in obnosnih votlin, žlez slinavk in kože tega področja. Predstavljena bo tudi organizacija obravnave teh rakov v slovenskem prostoru in nacionalne smernice. Predavatelji so člani in sodelavci multidisciplinarnega tima za obravnavo rakov glave in vratu z Onkološkega inštituta ter iz obeh Univerzitetnih kliničnih centrov.

Program prilagamo v priponki novice. 

Prijave za udeležbo pošljite do 27. 11. 2023 na naslov: ga. Tanja Kavčič, Tajništvo Sektorja radioterapije, Onkološki inštitut, Zaloška 2, Ljubljana (takavcic@onko-i.si, tel. 01/5879-550).

Kotizacije NI. Vsak udeleženec bo prejel e-zbornik.

Organizatorji prireditve so Onkološki inštitut Ljubljana, Združenje za radioterapijo in onkologijo in Sekcija za internistično onkologijo pri Slovenskem zdravniškem društvu ter Katedra za onkologijo Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani.

 

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava