OI Ljubljana
Eng

Na 14. seji Sveta OI

Ker je Vlada RS pred kratkim zamenjala tri člane ustanovitelja v Svetu zavoda Onkološkega inštituta, so na tokratni seji prvič sodelovale tri novo imenovane članice, in sicer Barbara Piano, prim. dr. Lucija Perharič in mag. Nataša Zalokar. Prim dr. Lucija Perharič je s strani ustanovitelja predlagala za predsednico Sveta OI Barbaro Piano in člani so jo soglasno potrdili.  

V začetku novembra je bil za v.d. strokovnega direktorja imenovan dosedanji strokovni direktor Viljem Kovač, in sicer do imenovanja novega strokovnega direktorja. Člani so se odločili, da se ponovni razpis objavi tudi širše v medijih in da se določi 30 dnevni rok za prijavo, saj se je ob prvem razpisu prijavil le en kandidat. Razpis se bo objavil 10. januarja 2020.

Člani so za zaprtimi vrati ponovno pregledali gradiva inšpekcijskih služb in pravna mnenja v zvezi z delovnim razmerjem generalne direktorice OI Zlate Štiblar Kisić. Po razpravi so člani sprejeli sklep: "Svet OI ni sprejel sklepa o razrešitvi generalne direktorice OI". 

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava