OI Ljubljana
Eng

Podjetje Porsche Verovškova še naprej podpira delovanje mobilnega paliativnega tima na OI

Podjetje Porsche Inter Auto - Porsche Verovškova je podaljšalo sodelovanje z Onkološkim inštitutu Ljubljana in bo tako še za nadaljnjih 6 mesecev omogočilo brezplačno uporabo avtomobila Seat Arona naši mobilni paliativni enoti za obiske bolnikov na domu.  Novo vozilo smo prevzeli 15. septembra 2022. 

Mobilna paliativna enota OI sicer deluje od septembra lanskega leta in predstavlja dopolnitev dosedanjim dejavnostim paliativne oskrbe na OI. Uvaja možnost obiskov paliativne enote na domu, kar prispeva k še kakovostnejši obravnavi neozdravljivo bolnih in njihovih bližnjih. Člani mobilne paliativne enote podporo in svetovanje nudijo tudi preko 24-urne telefonske dosegljivosti, tako bolnikom in svojcem kot tudi zdravstvenim sodelavcem.

Ob prvi obletnici delovanja mobilne paliativne enote OI ter ob Mednarodnem dnevu paliativne in hospic oskrbe bomo na Onkološkem inštitutu Ljubljana organizirali posebno novinarsko konferenco v prvem tednu oktobra, na kateri bomo predstavili uspehe ter izzive enoletnega delovanja mobilne paliativne enote in druge aktualne teme s področja paliativne oskrbe. 
 

Novo vozilo mobilne paliativne enote Onkološkega inštituta Ljubljana.

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava