OI Ljubljana
Eng

Potek sanacije vodovoda OI

Danes, 7. maja 2014, so se začela prva fizična dela v okviru sanacije vodovodnega omrežja OI. V nadaljevanju posredujemo kratko kronologijo dogodkov, vezanih na sanacijo vodovoda OI.

17. marca 2014 je bila opravljena uvedba v delo izbranega izvajalca za sanacijo vodovodnega omrežja OI Kovinar d.o.o. OI je 23. aprila 2014 izvedel prvo predajo prostorov izvajalcu, in sicer prostore v 2. kleti inštituta – strojnico ter prostore za čiščenje bolniških postelj v enoti centralne sterilizacije. S tem dnem je izvajalec pričel z organizacijo gradbišča in začel s pripravljalnimi deli. Danes, 7. maja 2014, je izvajalec začel s prvimi fizičnimi deli sanacije, konkretno z rušilnimi deli v strojnici, ki so potrebna za montažo novih instalacij in bodo trajala približno mesec dni.

OI poudarja, da v teh dneh še poteka usklajevanje tehnološkega elaborata, ki ga je pripravil izvajalec. Tehnološki elaborat bo osnova, na osnovi katerega se bo izvedla dejanska sanacija vodovoda in na  podlagi katerega bo OI pripravil podrobnejši terminski načrt del v bolnišnici.

O poteku sanacije bomo zaposlene OI, bolnike, obiskovalce ter tudi širšo javnost obveščali sproti in pravočasno.

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava