OI Ljubljana
Eng

Svet Onkološkega inštituta Ljubljana potrdil rebalans finančnega načrta 2016 in Strategijo OI 2016-2020

Na 21. seji Sveta Onkološkega inštituta Ljubljana, ki je potekala v sredo, 12. 10. 2016, so člani Sveta potrdili rebalans letošnjega programa dela in finančnega načrta OI in predlog Strategije razvoja OI za obdobje 2016-2020.

Med stroške v rebalansu programa dela in finančnega načrta 2016 so med drugim vključene tudi nove zaposlitve v letošnjem letu, saj delo konstantno narašča; poleg tega pa še dodatne zaposlitve za presejalni program DORA, ki se širi na območje celotne Slovenije. 

Člani Sveta OI so na seji obravnavali tudi predlog Strategije razvoja OI za obdobje 2016-2020. Kot sta v predstavitvi poudarila generalna direktorica OI Zlata Štiblar Kisić in strokovni direktor Viljem Kovač, je strategija dokument, ki predstavlja osnovo za delovanje OI v obdobju vsaj 5 let. Oblikovanje ozaveščene strategije je pomembno, saj iz nje izhajajo in se oblikujejo letni programi dela. S strategijo postanejo ukrepi in razvoj konsistentni ter usmerjeni k uresničevanju temeljnih vrednot in vizije OI.

Na seji so člani Sveta OI obravnavali in potrdili polletno poročilo o poslovanju OI ter realizacijo delovnega programa za obdobje januar-avgust 2016. Seznanili so se tudi z osnutkom Varnostnega načrta in njegovim izvajanjem.

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava