OI Ljubljana
Eng

V slovo Tatjani Samec, prostovoljki Onkološkega inštituta Ljubljana

Sporočamo žalostno vest, da je umrla Tatjana Samec, dolgoletna prostovoljka Onkološkega inštituta Ljubljana. Tatjana Samec je bila prostovoljka inštituta od poletja 2007. V tem času je s svojim delom prispevala k boljšemu počutju mnogih bolnikov na OI in tudi pomembno sooblikovala organizacijo prostovoljnega dela na OI.

Na Onkološkem inštitutu je kot prostovoljka delovala od samega začetka njenega prostovoljnega dela po upokojitvi in vse dokler ji je zdravje to dopuščalo. V boju za dobrobit bolnic in bolnikov, pa tudi svojih kolegic in kolegov, prostovoljk in prostovoljcev, je bila neustavljiva. Dolga leta se je ob nesebični skrbi za bolnike z enako vnemo posvečala tudi koordinaciji skupine prostovoljcev, skrbela je za urnike, za donacije prigrizkov in napitkov za bolnike, revij in časopisov … Vselej si je vzela tudi čas za nove prostovoljce, ki jim je bila z veseljem na voljo za vsa vprašanja, dvome, dileme.

Tatjana Samec je bila promotorka prostovoljstva, ki nas je s svojim zgledom vsakič spomnila, da je solidarnost dragocena vrednota, ki obogati obe strani. Njenim najbližjim izrekamo iskreno sožalje. Ohranili jo bomo v lepem spominu.

Tatjana Samec je sodelovala tudi v komisiji za najlepšo novoletno okrasitev oddelkov OI leta 2014

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava