OI Ljubljana
Eng

V soboto dobrodelni tek Europe Donne za anestezijsko opremo na OI

Slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna v soboto, 28. 9. 2013, že desetič zapored pripravlja dobrodelno športno druženje pod sloganom Tek ali hoja za upanje, ki kot vsa prejšnja leta predstavlja uvodni dogodek rožnatega oktobra, svetovnega meseca boja proti raku dojk.Zbrana sredstva na teku v Ljubljani bodo v celoti namenjena za drobno opremo za anestezijo na Onkološkem inštitutu Ljubljana. Dogodek poteka pod častnim pokroviteljstvom Ministrstva za zdravje.

Zbiranje udeležencev je v Tivoliju v soboto, 28. septembra, na kotalkališču med Mini golfom in vhodom v kopališče Tivoli. S prijavami bodo začeli ob 9. uri, start otroškega teka je ob 10. uri, start teka in hoje na 2, 4 in 8 kilometrov po parku Tivoli pa ob 11. uri. Nosilka srebrne olimpijske medalje iz Atlante atletinja Brigita Bukovec bo poskrbela, da se bodo udeleženci pred tekom dobro ogreli, z najmlajšimi pa bo odtekla tudi tek za otroke.
V nadaljevanju dopoldneva bodo prisotne zabavali Rok Trkaj, Nuša Derenda, Tanja Žagar, Medenke, plesna skupina Bolero ter Akademija za izobraževanje v znanosti Radovedni.

Pridružite se in podprite prizadevanja za boj proti raku!


Več o Opens external link in new windowTeku in hoji za upanje.

 

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava