OI Ljubljana
Eng

Zlata Štiblar Kisić nova generalna direktorica Onkološkega inštituta Ljubljana

Na  17. seji Sveta Onkološkega inštituta Ljubljana, ki je potekala dne 7. januarja 2016, so člani sveta za novo generalno direktorico Onkološkega inštituta imenovali Zlato Štiblar Kisić. K imenovanju mora dati soglasje še Vlada RS.

Zlata Štiblar Kisić je ob imenovanju povedala: »Zadovoljna sem, da so člani Sveta OI prepoznali moje kompetence ter zastavljeni program dela in razvoja Onkološkega inštituta kot pravi odgovor za izzive, s katerimi se sooča inštitut. Predvsem mi je v čast, da so me med štirimi kandidati podprli tudi zunanji člani Sveta OI. Podporo številnih sodelavcev sem namreč imela že prej.

Verjamem, da je današnja izražena podpora dobra osnova za izvedbo zastavljenega programa dela potem ko bo odločitev s strani Sveta OI potrdila še vlada. V programu sem med drugim izpostavila dva velika cilja, ki bosta vodila naša prizadevanja: prvi je izboljšanje notranjega delovanja in razmer znotraj OI, drugi pa krepitev ugleda inštituta navzven in krepitev statusa zavoda kot nacionalnega centra na področju onkologije.

Verjamem, da skupaj s sodelavci lahko dosežemo pomembne premike tako v korist bolnikov kot zaposlenih samih. Zahvaljujem sem vsem za izkazano zaupanje in tudi prihodnjo podporo. Pomembni cilji so pred nami – dosežemo jih lahko le skupaj in enotno.«

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava