OI Ljubljana
Eng

Pohvale naših bolnikov

Na tem mestu objavljamo aktualne pohvale in zahvale naših bolnikov, študentov, sorodnikov.

Številni pohvalijo zaposlene ustno, nekateri pa svoje misli raje zapišejo. Pohvale, ki jih prejmemo na e-naslov: pohvale.pritozbe@onko-i.si, preko anonimnega spletnega obrazca in pohvale, ki so zapisane v Knjigi vtisov (nahajajo se na različnih oddelkih), si lahko preberete spodaj. Hvaležni in veseli smo za vsako pohvalo, ki jo prejmemo.


Rada bi pa resnično pohvalila vse, ki delajo na intenzivi, sploh g. Dejana, res so si vzeli čas in mi vse razložili, pokazali, v enem dnevu sem izvedela veliko stvari, čeprav so imeli ves čas delo. Takšni bi morali biti mentorji in imeti takšen odnos do študentov. Jaz sem bila res presenečena. Prosim vas, da jim še enkrat predate vse pohvale, želim jim vse dobro, ker delo, ki ga opravljajo, delajo strokovno in s srcem. Prav tako sem pohvalo predala tudi na našo fakulteto. Vse dobro, lep pozdrav.
Barbara B.,
Spoštovani, od 13. 9. 2022 do 15. 9. 2022 sem bil na oddelku kirurgije v 2. nadstropju OI zaradi malignega melanoma na levi rami in odstranitve bezgavke pod levo pazduho. Lahko samo rečem VELIKA HVALA za ves trud, prijaznost, ljubeznivost, potrpežljivost (saj sem v strahu včasih spraševal stvari, ki so vsakemu jasne kot beli dan) in nesebičnost vsega osebja (od čistilk, strežnic, medicinskih sester in bratov, spremljevalcev - prostovoljcev, zdravniškega osebja ... ne upam si naštevati vseh, da ne bi storil komu krivice). Z oskrbo sem bil res zelo zadovoljen. Da ne pozabim še na vse tiste, ki skrbijo za prehrano nas bolnikov, odlični ste. Ostanite taki, kot ste. Še enkrat najlepša hvala celotni ekipi OI za vso vašo skrb za nas bolnike. 
B. K.,
Spoštovani zaposleni, zelo sem zadovoljen z vašim delom in prijaznostjo.
M. V.,
Spoštovani zaposleni, v obdobju od 15. 7. 2022 do 20. 7. 2022 sem ležala v vaši enoti intenzivne terapije. Zahvaljujem se vam za profesionalno delo, prežeto z veliko mero entuziazma in empatije. 
R. T. D.,
Spoštovani, kot pacientka sem zelo sem zadovoljna z obravnavo na Onkološkem inštitutu. Ogromno srčnih, predanih zaposlenih, še posebej medicinske sestre, seveda pa tudi ostali.  Prav tako bi rada pohvalila vašo spletno stran, ki je res odlična. Tudi razne brošure so zelo informativne in lahko dostopne. Čestitke!
Tjaša,
Vsem se prav lepo zahvaljujem, zdravnikom, sestram. Prvič sem bil v bolnišnici in je bila zelo lepa izkušnja. Najlepša hvala vsem! 
D. I.,
Spoštovani, želela bi posredovati pohvalo za zaposlene na obsevalnem aparatu 3 v vašem inštitutu. Na obsevanje sem hodila 3 tedne in v tem času so bili zaposleni zelo prijazni, razumevajoči, zavzeti in kljub obilici dela sem imela občutek, da sem dobrodošla. Že prvi dan obsevanja so mi vse razložili in me vzpodbudili, ko sem imela slab dan. Čeprav sem se že osebno zahvalila, se želim zahvaliti za vse še enkrat in upam, da nadrejeni vedo, kako dober kader imajo. Čeprav upam, da mi nikoli ne bo več potrebno hoditi k vam, sem vesela, da sem vse spoznala. V prihodnosti vam želim veliko uspeha, predvsem pa zdravja, po katerega sem prišla k vam. Prosim, če sporočilo posredujete tudi zaposlenim na obsevalnem aparatu 3. Z lepimi pozdravi.
P. K. L.,
Iskrena hvala komplet kolektivu intenzivne, še posebej bi se pa rad zahvalil sestri Sabini za ves trud, ki ga je vložila vame. 
K. J.,
Iskrena hvala vsem zaposlenim za srčno pomoč pri mojih težavah, ki sem jih imel, ko sem bil pri vas na oddelku. Res ste vsi srčki, še enkrat iskrena hvala za vašo prijaznost in ljubeznivost, ki ste mi jo dali. Hvala. 
Z. P.,
Čeprav kratko, a sladko. Še ena zmaga celotni ekipi ( na Oddelku za intenzivno terapijo operativnih strok). Jaz odhajam zadovoljen in vesel. Ostanite sončki še naprej. Slabi trenutki so kratki in nepomembni. Hvala za ves vaš trud. Dvomim, da vas bom lahko pozabil, čudovita izkušnja. 
G. J.,

 

 

© 2019 - Onkološki inštitut Ljubljana
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava